Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rosendal-bb.se/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1422

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rosendal-bb.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rosendal-bb.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rosendal-bb.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Om Rosendal BB, Bed and Breakfast og sommerhus - Rosendal BB
  • Danish Danish English English Norwegian Norwegian Swedish Swedish

Om Rosendal BB

Jeg er født og opvokset i Danmark og har arbejdet som selvstændig i jern og metal branchen- efterfulgt af rengøringsbranchen.
Siden 2009 har jeg haft sommerhus her og været her så ofte det kunne lade sig gøre. Jeg tabte mit hjerte til naturen, roen og den friske luft og ikke mindst befolkningen. Så i foråret 2018 tog jeg springet og flyttede herop til Sverige, for at udleve min drøm om et B&B.

Jeg glæder mig til at møde spændende gæster fra nær og fjern. Liva som er min dejlige golden retriver, bor her på gården og glæder os til at byde jer velkommen.

Vi ses
Tina Rosendal

Billeder af mig, Liva og omgivelserne


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /var/www/rosendal-bb.se/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Jeg håber vi ses!

Tjek din kalender og book dit ophold i dag!